1
8
24
22
16
5
21
20
17
18
2
15
9
14
13
19
12
11
10
7
23
6
3
4
previous arrow
next arrow

OM IKADAN

Ikadan Sport & Fritid A/S udvikler, producerer og markedsfører permanente og mobile gulvsystemer.

Vi leverer til den offentlige såvel som den private sektor, og vores gulve bliver brugt til udstillinger, firmaarrangementer samt sportsbegivenheder og udendørsarrangementer. Vi er et datterselskab af Ikadan System A/S, et firma med mere end 27 års erfaring med udvikling og levering af plastprodukter til fritids-, sports- og landbrugssektoren.

Firmaet er hjemmehørende i Danmark og har et internationalt kundenetværk i mere end 30 lande verden over. Koncernen omfatter desuden Ikadan Plast A/S, som fokuserer på produktion og salg af sprøjtestøbte plastkomponenter. Ikadans salgskontorer omfatter Ikadan System USA Inc, Ikadan UK Ltd, Ikadan GmbH og Ikadan Ukraine LLC.

Hos Ikadan Sport & Fritid A/S udnytter vi vores specialviden om plast til at udvikle innovative gulvsystemer. Kundefokus ligger til grund for vores arbejde, og vi gør vores yderste for at sikre, at vi forstår kundernes ønsker og behov. Vi bruger vores erfaring og ekspertise til at løbende forbedre vores produkter og udvikle nye koncepter på basis af tilbagemeldinger fra kunder.

Vi mener, at plast er det bedste materiale til vores gulve, idet den besidder nøglefordele såsom styrke, slidstyrke og rengøringsvenlighed. I kraft af disse egenskaber kan vi producere slidfaste gulve med en professionel finish, som giver fremragende valuta for pengene.

Det bliver mere og mere almindeligt, at firmaer flytter produktion væk fra Europa i den nuværende finansielle situation. Hos Ikadan har vi dog besluttet at beholde produktionsaktiviteterne i Danmark, hvor vi bedre kan sikre, at produkterne overholder de strenge kvalitets- og sikkerhedskrav, som vi insisterer på.

Desuden får vi større fleksibilitet ved at blive i Danmark og kan reagere hurtigere til afgivne ordrer uden behov for lange gennemløbstider.

Alle produktionsprocesser er fuldautomatiske, og vi kan derfor tilbyde meget konkurrencedygtige priser.